Maalaus & tapetointi

Tapetointityöt sekä sisä- ja ulkomaalaukset huolella ja ripeästi

Maalaustöissä on tärkeää ottaa huomioon maalauskohteen materiaali ja sen ominaisuudet. Osaava maalari valitsee juuri sopivat pohja- ja päälimaalit, jotka parantavat maalipinnan kestävyyttä ja vähentävät ympäristön kuormittumista.

Maaleja tulee myös käyttää niiden käyttötarkoituksen mukaan: esimerkiksi ulkomaalissa olevat sienten torjuntaan tarkoitetut aineet saattavat aiheuttaa iholla ärsytystä, eikä sitä siksi tule käyttää sisätilojen maalaamiseen. Sisätilojen maalin tulee olla helposti puhdistettava ja hankauksenkestävä.

Rakennus Lappi Oy:n ammattilaisilla on kokemusta ja taitoa erilaisten kohteiden maalaamiseen pienistä karmi- ja pielimaalaustöistä aina suurien hallien maalaamiseen.

Tapetit tarkasti paikoilleen

Tapetointi edellyttää muutakin, kuin uuden tapetin kiinnittämistä seinäpintaan. Mikäli tapettikerroksia on paljon, poistamme ylimääräiset kerrokset, minkä jälkeen hiomme tapetoitavan pinnan mahdolliset epätasaisuudet. Näin varmistetaan, että uusi tapetti on tasainen ja pysyy paremmin kiinni. Käytämme tapetointitöissä hyväksi havaittuja työvälineitä ja -aineita.

Käytämme joko asiakkaan hankkimia tai itse hankkimiamme tapetteja tai maaleja asiakkaan toivomuksen mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!